O Nama

Ukratko o Nama

Gravitas softver je IT tvrtka specijalizirana u razvoju rješenja za male i srednje tvrtke. Misija nam je razviti i ponuditi ozbiljna rješenja koja će služiti kao potpora u različitim aspektima poslovanja.

Imamo internacionalno (Adria regija – Slovenija, Bosna and Hercegovina, Serbija, Crna Gora, Zapadna Europa – Njemačka, Austrija) i "domaće" iskustvo u dizajnu, razvoju, implementaciji i održavanju različitih rješenja bilo da se radi o programskim rješenjima rađenim po narudžbi ili rješenjima koje smo razvili samostalno. Jako smo ponosni na ključne proizvode koje možete pronaći na stranicama Proizvoda i usluga.

Središte tvrtke je u Zagrebu, Republika Hrvatska. Zapošljavamo nekoliko zaposlenika i vanjskih suradnika u nekoliko država. U tehnološkom smislu koristimo robusna, "top of the art" rješenja iz područja razvojnih tehnologija od vodećih proizvođača poput Microsoft-a i Oracle-a. Kako bi postigli izvrsnost, ključ nam je učiniti radnu atmosferu atraktivnom za sve zaposlenike u svim aspektima.