Fiskalizacija U Hrvatskoj

Fiskalizacija U Hrvatskoj

Predviđenim prijedlogom zakona o Fiskalizaciji u Republici Hrvatskoj gotovo svi obveznici poreza na dodanu vrijednost će od 1.1.2012 će izdavati račune sa posebnim idenfitikatorima na računu. Mi imamo spremno rješenje.

Naše programski paket Heroy nudi univerzalno rješenje za Vas i rješava problem fiskalizacije bez obzira da li ste frizerski salon, kafić, zubarska ordinacija ili zlatarnica. Za razliku od drugih rješenja na tržištu, Heroy nije još samo jedna blagajna ili POS kasa jer nudimo više od drugih. Heroy je skup poslovnih alata koje su potrebne svim tvrtkama. Umjesto da se odlučite za softver koji čini samo jednu stvar, odaberite naše rješenje i jednim udarcem riješite i ono što morate imati i ono što će Vam olakšati rad u budućnosti.

Izrada računa u kojem možete fakturirati isporučene usluge i robu je jednostavna – faktura je gotova u svega nekoliko klikova mišem. Dolazak na najavljeni termin možete planirati i pri tome podsjetiti stranku na termin. Na temelju prikupljeni podataka možete slati obavještenja i raditi vlastiti SMS marketing što je najizravniji kontakt s kupcem i predstavlja novu generaciju komunikacije: poruka dolazi direktno do stranke, ma gdje bila – mobilni telefon je uvijek uz nju. Naglašavamo da je jedan od najvećih motiva bio Heroy prilagoditi financijskim prilikama i potrebama tvrtki i obrtnika različitih veličina i područja djelovanja.

Saznajte više o programskom paketu Heroy ovdje.